Vitrage ophangen.


Ik mag weer werken! Heel blij mee mijn klanten weten mij weer te vinden. Er zijn weer mooie sessies bij zoals deze:

Vitrage ophangen

Vandaag een hoog sensitieve vrouw op mijn massage tafel gehad. De Lock downs grepen haar aan, vooral omdat je het einde er niet van kan zien. Ze werkt bij een huisarts. Alles was geregeld voor de vaccinaties en dan wordt het toch weer 2 weken uitgesteld.

Veel indrukken komen sterk bij haar binnen. Hoe sluit je je daarvoor af, zonder dat je gevoelloos wordt? Dat is balanceren, zoeken naar wat werkt. Zet er een vitrage voor, zei ik. We zijn beiden van de generatie die geen vitrage meer in huis hebben. Dan zegt ze: Misschien die mooie van IKEA die met die kanten bloemen. Ja, zet die voor je hart: beschermd, mooi en toch met een doorkijk.

Sterk en toch gevoelig.

 

Comments & Responses

Comments are closed.