Vind je eigen ritme.


Vind je eigen ritme
Ik hou van wandelen in de bergen, de bijzondere omgeving en de verbinding met de natuur. Het uitzicht waarmee je wordt beloond na een klim. Ik vind het heerlijk!
Maar voordat je van het uitzicht kan genieten moet je wel naar boven en dan moet je klimmen. Ik voelde me afgelopen vakantie net een soort dieseltje die langzaam naar boven tuft. Op een hele mooie tocht was het een beetje drukker en veel mensen haalden mij in. Sommige bleven dan verderop uithijgen terwijl ik langzaam weer langs hen buffelde.
Het is ook in het leven belangrijk dat je je eigen tempo neemt. Je EIGENwijze pad loopt en je eigen ritme vindt. Je kan het in iemands anders tempo lopen maar dan moet je even verderop uithijgen met alle gevolgen van dien.

Comments & Responses

Comments are closed.