Mooie basis kennis van top tot teen.


Hier een bericht van een cursist van de massage cursus van afgelopen jaar:

Ik vond de basiscursus massage met Rebalancing® technieken erg leuk en leerzaam. De cursus bestond uit 10 bijeenkomsten op dinsdagavond en werd gegeven op een prettige en warme locatie in Ede.  De cursusbegeleiding door de ervaren Tallien en Tineke was persoonlijk, professioneel en zacht. Zij wisten een fijne veilige sfeer te creëren in de groep. We hebben hard en zacht gewerkt tijdens de cursusavonden, maar er was ook ruimte om ‘te ontspannen’ en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de cursus en heb het gevoel dat ik nu een mooie massage basiskennis heb, van top tot teen. Er werd goed gelet op je houding tijdens het masseren en dat zorgde er bij mij voor dat ik het masseren langer kon volhouden en met meer energie kon masseren. Daarnaast heb ik de kennismaking met diverse ontspanningstechnieken als zeer waardevol ervaren. Ik kan de basiscursus van harte aanbevelen!

Comments & Responses

Comments are closed.