workshop voor vluchteling vrouwen


Op vrijdag  gaf ik een workshop stoelmassage op een rechtte stoel aan een groep vluchtelingen vrouwen uit Jemen Syrie en Eritrea. Het was een prachtige morgen in  de ruime  huis kamer van Heleen. Stoel massage op een rechtte stoel is een laagdrempelige manier om kennis te maken met massage. je houd je kleren aan lekker ; veilig.  Sommige vrouwen zakte er echt in een werden zichtbaar ontspannen. Anderen waren meer giechelig voor hun was het meer een dagje uit. ook helemaal goed.  De hoofddoeken gingen steeds meer af en er werd luidop gelachen. Vooral toen ik vertelde dat je dit ook bij je man kan doen.  Genoten van elkaar en de lekkere hapjes van Ria en gesponsord door de Soroptimisten Wageningen en georganiseerd door Annet Timmerman.

Voor herhaling vatbaar!

Comments & Responses

Comments are closed.