Familieopstellingen 19 november


Wij zijn Tallien van der Wal, Femke Manger. Met regelmaat organiseren wij een kennismakingsdag Familieopstellingen, een mooie manier om inzicht te krijgen hoe familiesystemen invloed hebben ook op jouw leven. Begin 2023 hebben we de opleiding familieopstellingen bij trainer en hypnotherapeut Barbelo Uijtenboogaardt afgerond. Graag willen wij anderen ook kennis laten maken met familieopstellingen.

Eerstvolgende kennismakingsdag:
• Zondag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
• Locatie: Costerweg 1f (in ‘de Haenenhof’), Wageningen
• Begeleiders: Tallien van der Wal & Femke Manger
• Prijs: € 65,- voor een vraagsteller (beperkt plek) en € 35,- voor een representant. Kun je dit financieel niet dragen, neem dan contact met ons op.
• Koffie en thee zijn inbegrepen, graag eigen lunch meenemen.
• Aanmelden: stuur een bericht met je naam en wens (meedoen als representant of ook als vraagsteller) naar Tallien van der Wal via tallienvanderwal@gmail.com.

Over familieopstellingen

Bert Helinger, de grondlegger van familieopstellingen, zegt het zo: “Door een opstelling krijgt de ziel een duwtje in de goede richting, waardoor het in beweging komt.” Een andere uitspraak van Hellinger: “Het leven is te vergelijken met een Pyramide. Op de top speelt zich het dagelijks leven af, in de diepte heerst de ruimte zonder tijd. In de opstelling komen we in contact met deze ruimte en kan de ziel iets groters aanraken”.

Tijdens een familieopstelling maken we voelbaar en zichtbaar dat we allemaal deel zijn van een familie met een familiehistorie. Na een inleidend gesprek stelt de vraagsteller diverse personen uit het eigen familiesysteem in de ruimte op. Deze heten “representanten”. Ook de vraagsteller zelf krijgt een representant. Tijdens de opstelling ontstaat inzicht en overzicht door de opstelling en gestelde vragen. Het uiteindelijke doel is dat de vraagsteller zijn of haar juiste plek inneemt in het familiesysteem.

We hopen je 19 november te zien!
Komt deze datum je niet goed uit? Stuur een mailtje om op de mailinglijst te komen.

Comments & Responses

Comments are closed.