Behandeling

Mensen letterlijk en figuurlijk (aan)raken. Dat is wat ik doe. Ik laat je door middel van aanraking (massage) voelen dat je een lichaam hebt. Soms diep en soms zacht afhankelijk wat er nodig is. Dat kan je bewust maken van de spanning die je met je mee draagt. Welke betekenis heeft deze spanning? Wat heeft jouw lichaam te vertellen? Ik werk door middel van aanraken, meditatie en gesprek. Zowel in mijn eigen praktijk als in cursussen en bij bedrijven.

Wanneer kan Rebalancing iets voor je betekenen:

  • als je onder stress gebukt gaat
  • als je (veelvuldig) pijn hebt
  • als je nieuwsgierig bent
  • als je behoefte hebt aan ontspanning
  • als je meer in contact wilt zijn met je lichaam.

 

Tarieven:

Volwassenen 80,00 Euro (90 minuten)

Als je al eerder sessies hebt gedaan 60,00 euro ( 60 min)

Kinderen t/m 12 jaar: 40 Euro (45 minuten)

Bij mensen die slecht ter been zijn of hoog zwanger kan ik thuis komen kost 10,00 extra.

Vrij van btw.

Mijn praktijk is aangesloten LVNT en het Platform Rebalancing Nederland ( PRN) De meeste zorgverzekeraars vergoeden dan ook een groot deel van de consulten, als je aanvullend verzekerd bent. Controleer je polis op de vergoeding van natuurgeneeskunde. Dat kan ook op de site van de LVNT ; www.vnt-nederland.nl   . 

De LVNT heeft een klachten procedure via de SCAG. https://www.lvnt.nl/klachten.  

RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg licentienr; 174143R en derhalve onderhevig aan het tuchtrecht van TCZ.

 

Is een behandeling voor jouw financiële draagvlak niet haalbaar maar kun je wel goed hulp gebruiken? Schroom dan niet om dit te bespreken. Laat geld geen belemmering zijn om vooruit te kunnen komen in jouw leven!

Voor meer informatie en afspraken: tallienvanderwal@gmail.com