Familieopstellingen

Familieopstellingen

Wij zijn Tallien van der Wal en Femke Manger. In april 2023 zijn we geslaagd voor de opleiding familieopstellingen bij trainer en hypnotherapeut Barbelo Uijtenboogaardt. Graag willen wij anderen ook kennis laten maken met familieopstellingen. Een mooie manier om inzicht te krijgen hoe familiesystemen invloed hebben ook op jouw leven. We maken voelbaar en zichtbaar dat we allemaal deel zijn van een familie met een familiehistorie.

Bert Helinger, de grondlegger van familieopstellingen, zegt het zo:
“Door een opstelling krijgt de ziel een duwtje in de goede richting, waardoor het in beweging komt.” Een andere uitspraak van Hellinger: “Het leven is te vergelijken met een Pyramide. Op de top speelt zich het dagelijks leven af, in de diepte heerst de ruimte zonder tijd. In de opstelling komen we in contact met deze ruimte en kan de ziel iets groters aanraken.” Diverse personen van het familiesysteem worden door de vraagsteller in de ruimte opgesteld. Deze heten “representanten”. Ook de vraagsteller zelf krijgt een representant. Er ontstaat inzicht en overzicht door de opstelling en gestelde vragen. Het uiteindelijke doel is dat de
vraagsteller zijn of haar juiste plek inneemt in het familiesysteem.

Aanmelden: stuur een bericht met je naam en wens (meedoen als representant of ook als vraagsteller) naar Tallien van der Wal via tallienvanderwal@gmail.com.

Regelmatig organiseren wij kennismakingsdagen. Kijk bij nieuws voor de eerstvolgende datum.