middag stoelmassage op een gewone stoel .


Massage op een gewone stoel.
Hoe fijn zou het zijn als je een partner/moeder/collega/ kind die er door zit even zou kunnen masseren zonder dat je bang bent dat je iets fout doet. Zonder dat je speciale massage tafels of stoelen nodig hebt. Even een moment van ontspanning en daarna verfrist en ontspannen weer door. Even aandacht voor het lichaam, voor jou, even pas op de plaats.

Je leert een ontspannende massage te geven en te ontvangen. De massage wordt over de kleren heen gegeven . Dit is een snelle en doeltreffende manier om even te ontspannen. Even je spanning te voelen en hoe het voelt om dat los te laten.
Een mooie manier om te laten zien dat er voor ontspanning niet veel nodig is dan aandacht een stoel en een paar handen.
28 maart 2015
Op begane grond Zangvogelweg 43 te Amersfoort
www.opbeganegrond.nl
14.30 tot 16.30
Kosten 12,50
Opgave: Tallien van der Wal @chello.nl www.luisternaarjelichaam.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

massage op een gewone stoel

Comments & Responses

Comments are closed.