Masseren voor de voedselbank.


Laat je Masseren voor de voedselbank    De Wageningse Massagedag 2017

Zoek je ontspanning, wil je genieten, ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een goed lokaal doel steunen? Kom op zaterdag 1 april ( geen grap) naar de 5de Wageningse Massagedag in de bibliotheek tussen 11.00 en 17.00 uur.

De Wageningse Massagedag is een jaarlijks terugkerend openbaar evenement in de bibliotheek in Wageningen. Je kunt hier laagdrempelig kennis maken met allerlei vormen van massage. Zoals b.v. stoelmassage, voetreflexmassage, energetische massage, ontspanningsmassage, diepweefselmassage en rebalancing. Verspreid door de hele bibliotheek geven de diverse masseurs korte sessies over de kleding heen. Een massage van 15 minuten kost 3 euro. Laat je verassen door verschillende massages uit te proberen!

De opbrengst komt geheel ten goede aan een jaarlijks wisselend goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Voedselbank Neder-Veluwe. Ze helpen mensen die van weinig geld moeten rondkomen met voedsel pakketten die ze krijgen van winkels. De Voedselbank heeft ook geld nodig om de kosten te dekken voor huur, stroom en transport.

Deze dag wordt georganiseerd door MassageEvenementen. Neem een kijkje op www.MassageEvenementen.nl voor meer informatie over de deelnemende masseu

Comments & Responses

Comments are closed.