Massage in de volkskrant


Wij hebben de Volkskrant en zaterdag zit er bij de krant de Volkskrant magazine. In die magazine zit een rubriek die heet dillemma’s. Lezers vragen andere lezers om raad bij problemen en dilemma’s. Vraag van de volgende week is: Ik wil niet dat mijn man gemasseerd wordt door een Vrouw.
Haar man laat zich masseren door een vrouw, al acht jaar lang. Ze vind het geen prettig idee dat een vrouw haar man aanraakt. Ze ervaart dit als schending van de intimiteit tussen partners.
Lezers kunnen reacties inzenden wat zij er van vinden.

Dit heb ik gestuurd.
Ik masseer al meer dan 20 jaar. Massage is een manier om je eigen lichaam te voelen en je bewust te worden wat daar leeft. Het is een manier om stress te voelen en kwijt te raken. Een manier om gezond te blijven. Ik zou willen dat het net zo normaal wordt als naar de kapper gaan. Aanraking is een levensbehoefte maar wordt steeds meer een taboe. Ga eens een keer mee met uw man.
Tallien van der Wal Rebalancer.
ik hoop dat het volgende week geplaatst wordt.

 

 

Comments & Responses

Comments are closed.