Wageningse Massagedag 2019


“Ontspannen in de bibliotheek, én een goed doel uit Wageningen steunen” Dat kan 16 maart!
Op zaterdag 16 maart 2019 vindt de 7de Wageningse Massagedag 2019 plaats. De Wageningse Massagedag is een jaarlijks terugkerend openbaar evenement in de bibliotheek in Wageningen. Er staan verschillende masseurs voor u klaar uit de regio. Mensen kunnen hier laagdrempelig kennis maken met allerlei vormen van massage. Tussen 11:00 en 16:30 geven de aanwezige masseurs korte massage sessies over de kleding heen. Een massage kost € 5,00 euro. Ook zijn er dit jaar workshops te doen. Laat je verrassen! Dit komt geheel ten goede aan een jaarlijks wisselend goed doel. Dit jaar is gekozen voor het Wagenings fietsmaatjes project.
Fietsmaatjes Wageningen heeft als doelstelling mensen die nog graag willen fietsen, maar dat zelfstandig niet meer kunnen (deelnemers), fietstochtjes aan te bieden op een duofiets met een fietsmaatje (vrijwilliger). Laat je verwennen én steun Fietsmaatjes Wageningen.
Dit evenement wordt georganiseerd door MassageEvenementen. Kijk op www.MassageEvenementen.nl om alvast te zien welke masseurs er aanwezig zullen zijn.

Comments & Responses

Comments are closed.