Corona virus


Corona virus – richtlijnen voor mij als Rebalancer en mijn cliënten t/m 7 april 2020

De overheid en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) hebben i.v.m. het Corona virus aangescherpte richtlijnen afgegeven aangaande onder meer fysiek contact. Gezondheid en welzijn hebben voor mij prioriteit in het werken met mijn cliënten. Ik houd mij zo goed mogelijk aan de gestelde richtlijnen. Op www.rivm.nl/coronavirus/covid-19 is de meest recente informatie hierover te vinden.

Ik houd mij als Rebalancer aan de volgende richtlijnen:
Indien er geen urgentie is voor het door laten gaan van de Rebalancingsessie, dan zoek ik samen met cliënt naar een nieuwe datum voor de sessie, na 7 april.

Sessies kunnen wel doorgaan in de vorm van Zelfonderzoek via Zoom, skype of facetime.

Als ik griepachtige verschijnselen hebt, last van hoesten, verkoudheid, koorts e.d., onthoud ik me van fysiek contact en zeg ik ook de urgente afspraken af. Indien mensen in mijn directe leefomgeving deze ziekteverschijnselen hebben, dan zeg ik uit voorzorg mijn urgente afspraken af. Dit om elk risico van besmetting van mijn cliënten te vermijden.

48 uur nadat mijn klachten over zijn, hervat ik mijn werk.

Ik heb extra aandacht voor de hygiëne in mijn praktijk en uiteraard van mijzelf, om zo eventuele verspreiding te voorkomen (handen wassen, voor en na de behandeling, hoesten of niezen in mijn ellenboog, eenmalig gebruik van papieren zakdoekjes en handdoekjes; geen handen schudden, tenzij noodzakelijk voor de behandeling, het gezicht zo min mogelijk aanraken, met name de ogen, neus en mond; na ieder sessie lakens, dekentjes en gezichtdoekjes vervangen en direct in de was doen.

Voor jou als cliënt geldt het volgende:
Neem zelf je verantwoordelijkheid. Heb je griepachtige verschijnselen als koorts, hoofdpijn, keelpijn, hoest, niezen, benauwdheid, vermoeidheid en spierpijn, zeg dan de sessie af. Het is verstandig om extra te letten op je hygiëne, regelmatig goed je handen te wassen en wat meer afstand te houden van anderen.

Tips: Neem flink wat vitamine C, drink minstens twee liter water per dag. Eet gezond. En zorg voor frisse lucht.

Afzeggen afspraak:
Moet je wegen bovengenoemde ziekteverschijnselen binnen 24 uur een afspraak afzeggen, dan wordt de sessie niet in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid:
Praktijk voor Rebalancing en Massage Tallien van der Wal kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele persoonlijke of materiële schade tijdens een sessie.

Comments & Responses

Comments are closed.