weer in beweging komen!


Beste Mensen,
Het is weer een tijd geleden dat jullie van mij hebben gehoord. Mijn klanten weten mij gelukkig weer te vinden. Maar het blijft een rare tijd waarin we elkaar geen hand meer geven maar een boks met de elleboog. Als we dat al doen. En waar een kus of een knuffel alleen door huisgenoten wordt gedaan. Terwijl anderen het juist nu extra nodig hebben. Elkaar aanraken deden we al steeds minder en wordt door de anderhalve meter helaas nog minder.
Onze bewegingsvrijheid wordt beperkt, maar dat is buiten ons. Binnen ons zijn we zo vrij als we onszelf toestaan. Laten we in beweging komen en onszelf tegelijkertijd nabij zijn in een gezamenlijke meditatie.
De eigenaren van de Gravinnenstraat nr 1 zijn gestopt met de verhuur van hun ruimte. Ik heb een ruimte kunnen vinden in het atelier van Mary; www.farandwidewageningen.com
Het is een hoge en ruime ruimte waar we ons aan alle regels kunnen houden en toch samen kunnen komen.
Ik nodig jullie van harte uit voor de volgende meditatie!
zondag 4 okt 2020
tijd 10.00 tot 12.00
kosten 15,00 euro.
Costerweg 1F ( de Hanenhof)
Hopelijk tot gauw,
Warme groet

Comments & Responses

Comments are closed.