Tallien van der Wal

 

Reacties van cliënten:

“Tijdens mijn revalidatie heb ik me gerealiseerd dat jij heel veel voor mij hebt betekend. Op het moment zelf wist ik dat niet zo goed, hoe veelbetekenend jouw conclusies/adviezen voor mij waren maar later zijn ze als een rode draad door mijn revalidatie/leven blijven lopen. Die angst om de controle te verliezen was toch wel veel groter dan ik dacht en is er waarschijnlijk in heel veel jaren ingeslopen.”

“‘Tallien biedt je als persoon een luisterend oor en geeft je ook buiten de massage om handvatten om weer verder te kunnen. Dankzij de sessies bij Tallien heb ik beter leren luisteren naar wat mijn lichaam aan mij aangeeft. Ik herken de signalen en weet er beter op in te spelen. ”

“Ik was vroeger heel duidelijk met mijn emoties, ik wist wat ik voelde. Maar door een moeilijke ervaring verloor ik mij zelf en vermeed ik emoties. De behandeling van Tallien in combinatie met therapie, hebben dat terug gedraaid. Alle behandelingen hebben veel geholpen.  Een lang proces van een jaar. Op het laatst de laatste 3 behandelingen van Tallien hebben mij enorm veranderd. Het was een kick. Ik krijg mijzelf terug door mijzelf serieus te nemen,  mijn emoties vooral boosheid.”

“Ik heb mijn lichaam terug gekregen door jouw behandelingen.”

“Ik dacht niet te kunnen luisteren naar mijn gevoel en was er bang voor dat de gevoelens te intens zouden zijn. Nu heb ik ervaren dat ik ze hebben kan en dat ze ook weer weg gaan.”

“Mijn lichaam zit me steeds minder in de weg. Mijn klachten bepalen niet meer mijn hele houding. De veranderingen zijn enorm! Ben me bewust geworden wat mijn emoties en gedachten met mijn lichaam doen.”

“Op het moment dat ik bij jou ben, kan ik me totaal ontspannen tijdens de massage,
iets wat vaak op de dag niet lukt.
Ik ontspan me zelfs zo veel dat ik in slaap val..
Die avond kan ik heerlijk slapen! De volgende morgen kom ik minder stijf uit bed. Dit houdt
zeker een aantal dagen aan. Soms zelfs wat langer.
Door de massage lijken de aanrakingen ook minder gevoelig te zijn geworden/ ik kan beter omgaan met aanrakingen,
en dan bedoel ik die je niet bewust hebt; tegen iemand aanlopen, iemand die goedbedoeld zijn hand op je schouder
legt, een baby die heerlijk met z’n beetjes aan het trappelen is tegen bv je hals, Mijn dochter die op het bed springt en op 
mij springt. Dat soort dingen”.  Vrouw met fibromyalgie.

Ik heb gezocht naar manieren om om te gaan met de burn out situatie waar ik in verkeer. Op het moment dat ik met rebalancing begon wist ik echt nog niet waar deze weg me toe zou leiden. Inmiddels zijn we maanden verder en begint er zich een weg te vormen waarlangs ik loop op zoek naar een betere balans tussen werk en prive, maar ook lichaam en geest. Rebalancing heeft daar ongetwijfeld ook aan bijgedragen.

 

Ik werk al meer dan twintig jaar met veel plezier met massage. Steeds meer zag ik dat massage alleen niet genoeg was. We zijn een lichaam en een geest die je samen aan moet pakken. Aanraking is een directe manier van contact maken, een letterlijk verbonden zijn.

Met Rebalancing maak je die link tussen lichaam en geest. Het wil je niet veranderen, je bent goed zoals je bent. Bewustwording is het belangrijkste. Het is een eer om mensen te mogen aanraken. Het is fascinerend wat ons lichaam ons allemaal te vertellen heeft. Hoe wijs het in wezen is.

 

Houd van je lichaam en je zult een ontspanning ervaren die je nog nooit gevoeld hebt.  Het lichaam is de bron van je hele leven.
Wat je er van maakt hangt van jou af.
De intentie van de natuur is om het lichaam liefdevol en dankbaar te accepteren.
Osho.

Ik ben lid van de PRN en LVNT.

Ik volg jaarlijks bijscholingen. En ik ben lid van twee Intervisie groepen.