Privacyverklaring

Privacyverklaring van Praktijk Tallien van der Wal

 

 

 

 

De website www.luisternaarjelichaam.nl wordt beheerd door Tallien van der Wal, gevestigd te Wageningen, KvK-nr: 09211304. Ik respecteer de privacy van bezoekers aan de website op de volgende wijze:

  • Als je je inschrijft voor de e-brochure “In de drie stappen naar je lichaam” word je naam en adres gebruikt voor het toesturen van de e-brochure. Je wordt op de mailinglijst (in eigen beheer) voor mijn nieuwsbrief gezet. Daarvan kun je je ook makkelijk weer uitschrijven.
  • Gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder toestemming, tenzij via een gerechtelijke verordening.
  • Als je komt voor behandeling, ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voornaam, achternaam en geboortedatum). Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en achter slot en grendel bewaard. Mijn computer is voorzien van beveiliging.
  • Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings, dan word je uit het mailbestand verwijderd.Voor vragen over de website kunt u zich richten tot: tallienvanderwal@gmail.com